Opleidingen

Mogelijkheden

Trainers opleiding

Voor trainers van alle niveau's hebben wij een opleiding. Jongste jeugd, breedte hockey of de 1e-lijns trainers. 

 

Coach opleiding

Coachen is een vak! Daarom bieden wij een coach opleiding voor iedereen. Dus voor vaders die tips en handvatten willen hebben, maar ook voor professionals.

 

Video analyse

Het is mogelijk om een cursus video analyse bij ons te volgen zodat er iemand binnen je eigen vereniging/team is die het zelfstandig kan.


Trainers opleiding

Voor alle trainers is het goed om zich zo nu en dan op te frissen en van nieuwe kennis voorzien te worden. Onze stijl geeft je een andere blik op het geven van je trainingen en er is voor ieder wat wils. Begin jij net met training geven of wil jij de trainers van je topteams een opfris cursus geven? Het kan allemaal bij ons!

Coach opleiding

Zoals hierboven al staat is coachen een vak! Op de hoogte blijven van de laatste tactische en regel technische updates is een must, maar hoe krijg je die 15 puber meisjes of dat veeleisende herenteam nou enthousiast om jouw lead te volgen? Dat en nog veel meer komt aan bod tijdens onze coach opleidingen.

Video analyse

Ook is het mogelijk om een cursus te volgen zodat je niet meer een extern iemand hoeft in te huren voor je video analyse werk, maar dat iemand dit zelfstandig kan. Zo beschik je altijd over je eigen opgeleide video analist.

Neem contact met ons op om een mooi pakket samen te stellen!