Video analyse

mogelijkheden

Filmen

Wij filmen de wedstrijden en/of trainingen die jullie gefilmd willen hebben. Wij zijn ervaren op het hoogste niveau en hebben ons eigen materiaal.

 

Coderen

Wij coderen gefilmde wedstrijden en uiteraard krijg je duidelijk uitgelegd hoe het allemaal in zijn werk gaat. Wij hebben onze eigen software. (Dit is ook mogelijk in combinatie met filmen)

 

Cursus

Het is mogelijk om een cursus video analyse bij ons te volgen zodat er iemand binnen je eigen vereniging/team is die het zelfstandig kan.


Filmen

Dit kan een enkele wedstrijd zijn, maar ook een aantal losse wedstrijden tot zelfs een heel seizoen. Informeer naar de mogelijkheden.

Coderen

In overleg met jou wordt er een codeblad samengesteld waardoor we precies de aandachtspunten van jouw team er goed uit kunnen halen. Vervolgens wordt de wedstrijd gecodeerd en beschik je over alle gecodeerde beelden. Dit scheelt je uren door- en terugspoel werk.

Cursus

Ook is het mogelijk om een cursus te volgen zodat je niet meer een extern iemand hoeft in te huren voor je video analyse werk, maar dat iemand dit zelfstandig kan. Zo beschik je altijd over je eigen opgeleide video analist.